Туроператори області радилися

Опубліковано:
25 Листопада, 2014 о 18:10

В управлінні розвитку туристичної інфраструктури відбулася нарада з туроператорами області щодо підготовки турів та екскурсій під назвою «Різдво на Тернопільщині».


Туроператори області висловили своє бачення щодо використання різдвяних програм для залучення якомога більшої кількості туристів на Тернопілля. А також озвучили проблеми, що виникають в даний час при здійсненні туристичної діяльності. 
 



 

Назар Яворський – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури проаналізував стан розвитку туристичної індустрії області та висловив готовність надати всесторонню підтримку туристичному бізнесу у просуванні та популяризації можливостей Тернопільщини. З метою налагодження міжрегіонального співробітництва, ділових та партнерських зв’язків між туроператорами та представниками ділових кіл Тернопільщини та шести областей західного регіону України планується підписання угод про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі.
 

 

Першим кроком для промоції новорічних програм буде проведення інформаційно-ділової зустрічі з представниками туристичної сфери Херсонської області на початку грудня.

Проведення подібних зустрічей – це нагода обмінятися пропозиціями туроператорів щодо розроблених турів та екскурсійних програм обох регіонів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: