Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Які Актори, таке й турне. Цього тижня Зеленський з Єрмаком знову побували на гастролях у США. Частина українського суспільства чомусь знову сподівалася на позитивні результати і «халяву» – обмін грошей на промову. У багатьох українців кліка зе-єрмака вичавила віру в себе і свою націю, замінивши її на уповання перед «квартальними пришельцями». Посил Остапа Бендера «закордон нам допоможе» став напрочуд гіпертрофованим і майже панацеєю.

Текст прочитаного виступу на Генасамблеї ООН актором Зеленським був непоганий, але не більше. Він намагався традиційно налякати світ небезпекою. На АЕС та злочинами путлера за викрадення українських дітей, навіть не відреагував. Цього разу це не було свіжиною, адже світ навіть не відреагував на нову ядерну доктрину у виконанні самого путлера, а Гаазький суд з звинуваченнями проти путлера проти укаїнських дітей проігнорувала навіть Монголія. Мабуть прийшов час змін: або писарчуків або диктора. Так, наприклад виступ Президента Аргентини Хавʼєра суттєво сколихнув бюрократичне болото ООН і став хітом для світового політикуму у дискусії про свободу і самовизначення націй.



Зустріч Зе із Байденом і Гаріс дала нам розуміння, що демократи чітко розрізняють, що таке Українська Нація і що таке кліка зе-єрмака. Через це, до 5,5 млрд. дол. перехідних з минулого траншу (і ще 375 млн. дол. воєнної допомоги, що надійде в найближчі дні) Байден пообіцяв ще 2,4 млрд. дол. воєнної допомоги. Але, не почувши звіту про виконання домашнього завдання, всі ці 7,9 млрд. надійдуть протягом року і до кінця вересня наступного року, при умові обрання Гарріс Президентом США. І дозволу бити в глибину території Московії ракетами США і Британії не надано, так як невідомою є військова стратегія та програма виробництва української зброї. Зміни та прискорення можливі після голосування 5-го листопада цього року на виборах.

Навіть розвідка США «прикрила» шефа відмовкою – мовляв постріли на цю дистанцію не принесуть кардинальних змін. Вже мені самому важко втриматись на цю вже американську «халтуру». Ми, саморобними морськими дронами і 6-ма влучаннями ракетами вигнали Чорноморський флот РФ з України, а 200-250 ракет не змінять ситуацію? Це думка розвідки?

Розрекламований «план перемоги зеленського» майже не обговорювали, бо як такого плану немає. Є капризні «хотілки» – дайте більше зброї, грошей, дозвіл стріляти в глибину Московії і збільшіть санкції проти рашки. За нашою інформацією, з цих «хотілок» команда Байдена спробує зробити «широкий план», який можливо, буде презентований на черговому Рамштайні через два тижні.

Зустріч зе-єрмака із Трампом в приватному, а не офіційному офісі кандидата в Президенти США проходила під гаслом: «ось і зустрілись дві одинокості», виглядала, мʼяко кажучи, «дивно». Трамп повторив своє, а що говорив зе-єрмак достеменно не відомо. Трамп ідеально зіграв доброго дідуся, який «випадково» але щиро, двічі подякував Зе, за те, що той «не здав його Байдену» під час імпічменту за перевищення повноважень. Мабуть це було приємно і Байдену і Гарріс.

Згідно соціологічних досліджень в США понад 70% американців виступають за продовження підтримки України у війні проти московитів. Тому, і демократи і республіканці «покористалися» зе-єрмаком у своїх інтересах на президентських перегонах по повній програмі. Жодної користі від турне зе-єрмака в США для України немає. Хіба що є відчуття приниження. Ці дві в одному особи, на превеликий, жаль не представляють Україну, а лише прагнуть продовжити свою кульгаву легітимність на Банковій.

Висновок. У кліки зе-єрмака немає розуміння як здобути Перемогу. У нації, і тим більше, у війська виникає все більше сумнівів – чи прагнуть вони її взагалі? Кожен день їх перебування у владі не наближає, а віддаляє нас від Перемоги. Без обʼєднання нації, реорганізації влади і повернення віри в себе, Перемогу здобудемо дуже не скоро і ще дорожчою ціною.

Вчергове наголошую – потрібне запровадження Уряду Воєнного Часу.

Тоді і Переможемо. 

Павло Жебрівський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Єрмак, #зеленський, #США
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: