Trustee Plus: 300 000 криптогаманців і звання лідера за динамікою розвитку Web3-продуктів в Україні

Опубліковано:
30 Квітня, 2024

Команда Trustee заявила про досягнення одного з головних майлстоунів в дорожній карті розвитку проєкту. Криптогаманець компанії встановили понад 300 000 разів, що відображає виняткову динаміку розвитку проєкту, підкреслили розробники.

Trsutee Plus — це криптогаманець із вбудованою платіжною карткою. Проєкт є зручною точкою входу у сферу криптоактивів для новачків і пропонує гнучкість TradFi для досвідчених користувачів.

З огляду на понад 300 000 встановлених гаманців, продукт Trustee зайняв домінантне становище на регіональному ринку. Аналітики назвали платформу цифрових фінансів криптопроєктом в Україні, який найшвидше розвивається.

Важливо зазначити, що це досягнення є не єдиним приводом для гордості розробників. Раніше Trustee Plus подолав рівень у 200 000 користувачів на платформі та заявив про випуск 50 000 платіжних карток, які дають можливість розрахуватися криптовалютою в будь-якому місці зі встановленим банківським терміналом.

«Швидке зростання кількості користувачів і обсягу виданих карт гармонійно доповнює число в 300 000 встановлених криптогаманців. Наша компанія стрімко розвивається за всіма показниками й ми не плануємо знижувати поставлену планку», — заявив CEO Trustee Вадим Груша.

Такі темпи підкорення ринку цифрових активів пояснюються перевагами, які Trustee Plus пропонує своїм клієнтам. Серед них можна відзначити:

  • нульові комісії при виведенні гривні, обміні стейблкоїнів, переказах та інших операціях;
  • покупка криптвалюти з картки та перекази за номером телефону;
  • оформлення платіжної картки Trustee для розрахунку в інтернеті та торгових точках;
  • підтримка понад 30 різних монет і кілька мереж.

Варто підкреслити, що платіжна картка Trustee Plus стала одним із найінноваційніших продуктів не тільки компанії, а й українського ринку загалом. Завдяки їй поняття «повсякденне користування» щодо цифрових активів вийшло на новий рівень.

Стрімкий розвиток Trustee Plus не залишився поза увагою експертів і популярних видань. Наприклад, редакція Incrypted відзначила прогрес компанії, а також провела детальний розбір проєкту, визнавши його одним із найкращих криптогаманців у 2024 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаманець, #криптовалюта
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: