Трьох докторів наук позбавили наукових ступенів за плагіат!

Опубліковано:
1 Листопада, 2014 о 09:12

Трьох докторів наук було позбавлено наукового ступеня за плагіат, відповідне рішення було ухвалене Атестаційною колегією Міністерства освіти і науки. Про це повідомляє прес-служба освітнього відомства.

Зокрема, Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки позбавила наукового ступеня доктора наук Інесу Артамонову з Донецького національного університету, Наталію Бучакчийську з Запорізької медичної академії післядипломної освіти та Віталія Лаврука, який представляє Подільський державний аграрно-технічний університет.



У Міністерстві освіти і науки наголошують на необхідності викорінення практики плагіату з академічного середовища.

“Міністерство освіти і науки вважає, що ганебна практика плагіату повинна бути викорінена з українського академічного середовища поступовими, проте рішучими заходами всієї освітянської громади”, – йдеться у повідомленні освітнього відомства.

Також під час засідання Атестаційної колегії 86 науковим та науково-педагогічним працівникам було присвоєно вчене звання професора, звання доцента отримали 308 осіб, старшого наукового співробітника – 27.

Науковий ступінь доктора наук присуджено – 55 здобувачам, кандидата наук – 383, доктора філософії (PhD) – 5.

Відкладено до додаткового вивчення питання щодо присвоєння вченого звання професора двом здобувачам. Скасовано рішення спеціалізованих вчених рад щодо присудження наукового ступеня доктора наук – одному здобувачеві, відмовлено у присвоєнні вченого звання старшого наукового співробітника – двом здобувачам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: