На повороті у село 20 березня  водій «ВАЗу», що прямував з Великих Гаїв до Товстолуга перевищив швидкість, внаслідок чого машина перекинулась. Водій та пасажир потрапили в нейрохірургічне відділення обласної лікарні. У першого – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, переломи ребер та численні забої і рани. На місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що кермувальник був у нетверезому стані.

 



Того ж дня трапилась ще одна автопригода на вулиці Микулинецькій неподалік тубдиспансеру. Водій «ВАЗу 2107» врізався в дерево. Виявилось, що причина ДТП – така ж як і попередньої аварії – чоловік перебував за кермом у нетверезому стані. На щастя, він сильно не постраждав, чого не скажеш про його автомобіль.

 

А в Збаражі на повороті в село Максимівка водій тієї ж марки – «ВАЗ» –  збив чоловіка 1980 року народження. Відомо, що нетверезим цього разу був пішохід. Він хотів перейти дорогу у недозволеному місці. На щастя, травми були не важкі.

 

До лікарів 20 березня звернувся ще один водій. Виявилось, житель Тернополя був за кермом напідпитку. 19 березня на проспекті Бандери в обласному центрі він, здаючи назад, не впорався з керуванням та випав з авто. Наслідок – закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та переломи основ черепа.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: