Тоді здавалося, що люди не дадуть себе обдурити… (ВІДЕО)

Опубліковано:
22 Листопада, 2014 о 17:50

Річниця … Дуже невесела дата, точно не свято. День, коли кожен повинен сам собі чесно відповісти на питання: якщо повернути все рік тому, повів би ти себе точно так само. 

 



А Вони? Мені соромитися нічого і опускати очі ні перед ким. Хіба що за те, що не розкидав тоді, коли мав можливість, кулі в лоба тим, хто цього просив і заслуговував. 

 

Хоча, тоді здавалося, що люди не дадуть себе обдурити. Упевнений в людях і зараз, яким би полярним ні став і ні виглядав світ навколо за останні 12 місяців. Пора перестати стояти один до одного дупами, з зав’язаними очима і заліпленими вухами, нормальним людям.

 

А повернутися один до одного обличчям, спокійно і чесно поговорити – і разом встати монолітної шеренгою проти тих, хто вважає Народ бидлом, ватою, вишіватой, лохами, рагулями і тупим безграмотним керованим електоратом. 

 

Пам’ять не спить. Попіл Клааса (Андрюхи Дигдаловіча, Сергійка Нігояна, Саші Плеханова та інших Людей, що впали на землю і що полетіли в небо) – стукає в моєму серці. Як Тіля Уленшпігеля. Бути добру. Миру – бути.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: