Терористка з Луганщини розповіла про план вбивства людей в Києві (ВІДЕО)

Опубліковано:
21 Грудня, 2014

Тридцятирічна мешканка Луганщини, яка за вказівкою з Росії, планувала теракт у центрі Києва, детально розповіла співробітникам СБУ про свої наміри.

 

«СБУ затримала диверсантку, яка хотіла рознести пів-Глобуса в Києві за допомогою привезеної з зони АТО вибухівки», – сказав він.

 

За його словами, терористка – з Луганська Анастасія Коваленко. Куратором запланованого теракту на Майдані є кадровий офіцер ГРУ з позивним «Костянтин».

 

О 10:30 вона вирушила до центру Києва. Під час переміщення на Майдані Незалежності вона нервувала і постійно зв’язалася по телефону з кадровим співробітником ГРУ ЗС РФ «Костянтином» (Костянтин Мартинов 35-40 років), потім вона відправилася по вул. Городецького. О 13:00 вона прибула в парк біля Адміністрації Президента», – сказав М.Лубківський.

 

За його словами, сумка містила вибухівку потужністю 3 кг в тротиловому еквіваленті. Вибуховий пристрій знешкодили на території СБУ.

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: