Терористів під Дебальцеве розстріляли: Ті, що живі, кидають техніку і тікають

Опубліковано:
12 Лютого, 2015 о 11:02

Після потужних ударів сил АТО російські військові відійшли від перехрестя “Дебальцевський хрест” на трасі, що зв’язує Дебальцеве з Артемівськом. Про це учасник АТО, боєць батальйону спецназу “Київ-2″ Ігор Савчук повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

 



“Рашисти відступили від Дебальцевського хреста і в цілому від траси Артемівськ-Дебальцеве. Причина – великі втрати  – наша деблокуюча група добре їх попсувала, а також необхідність терміново заткнути дірки на півдні, оскільки під Саханки підмога з РФ повністю розбита ..”, – розповів він.

 

“До “Хреста” пройшли наші. З Логвинове (в районі Дебальцево) відійшли ЗС РФ (великі втрати) через постійний обстріл. Вранці відкотилися із висот ще (втрати і термінове затикання дірок на півдні). Під Саханкою (в районі Маріуполя) підмога розбита з РФ”, – розповів учасник АТО.

 

“Не потрібно поширювати паніку по Дебальцеве. Це дуже добре укріплений район. Взяти його дуже складно. У рашистів на даний момент немає таких сил, щоб його захопити. Вони постійно кидають на штурм живу силу і техніку,  яка успішно перемелюється нашою артилерією і дотами. …. Рашисти несуть величезні втрати Траса Дебальцеве-Артемівськ під нашим контролем –  підвозять БК, евакуюються поранені. Залишати Дебальцеве зараз сенсу немає.  Не ведіться на паніку,  яку сіють рашистські ЗМІ, боти, тролі і яку підхоплюють деякі наші “фахівці”, – попросив Савчук.

 

Нагадаємо, що військовий експерт Дмитро Тимчук повідомляв: частина формувань супротивника відійшла у напрямку Нижнього Лозового, частина – відійшла на кілька кілометрів від траси Дебальцеве – Артемівськ в сторону Новогригорівки, де зайняла проміжні позиції. Деблокуюча  група  українських військ просунулася вздовж дороги Е40-М03 до перехрестя “Дебальцевський хрест”. Також нагадаємо, що російські спецназівці в районі Логвинове зазнали втрат і відійшли з займаних позицій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #дебальцеве, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: