Терористи "ЛНР" вбили росіянина і кинули з живою матір’ю в копанку (Відео)

Опубліковано:
19 Лютого, 2016 о 11:44

Москвича Іллю Манченка викрали заради викупу, вивезли на територію, підконтрольну терористам так званої “ЛНР” у Красний Луч, а потім убили і кинули в занедбану копанку. Про це йдеться в сюжеті російського телеканалу “Рен ТВ”.

 



Як повідомляється, мати загиблого була готова заплатити викуп, проте коли вона приїхала у Красний Луч, бандити спробували вбити і її. Пізніше з’ясувалося, що організував викрадення та був “посередником” друг сім’ї Андрій Варганов.

 

Після зникнення батькам зателефонували з українського номера і повідомили, що їхній син уже не в Москві, а в окупованому Луганську. Викрадачі почали вимагати три мільйони рублів. Уже в місті Красний Луч Варганов зустрів своїх друзів, які сіли до нього в машину.

 

За словами матері хлопця, один із них спробував її задушити. “Позаду мене сіла людина. І мені на шию накинули зашморг. Щось металеве. Не знаю, що. І все. Я потім не пам’ятаю вже нічого”, – розповіла Ольга Манченко.

 

Коли вона прийшла до тями, то виявила, що перебуває в занедбаній копанці на околиці міста, поруч із тілом убитого сина. Перед тим, як скинути туди Іллю, вбивці спочатку задушили його, а потім підірвали гранатою. Спільникам, судячи з фото, яке показали в сюжеті російські журналісти, виявилися місцеві бойовики, що воюють за “ЛНР”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: