Терористи недоопрацювали сюжет: випадково зізналися в отриманні боєприпасів з Криму

Опубліковано:
18 Лютого, 2015 о 21:27

Міністерство оборони України повідомило, що днями на одному з каналів бойовиків вийшов сюжет про те, що українські військові нібито залишили в зоні проведення антитерористичної операції бойові машини БМ-21 “Град” і ящики з 122-мм ракетними снарядами до них.




Терористи недоопрацювали сюжет випадково зізналися в отриманні боєприпасів з КримуФото:
Про це повідомляє Міністерство оборони України. 

У сюжеті бойовик з позивним “Серпень” роздрукував один з ящиків і зачитав записи пакувального листа, згідно з якими боєприпаси упакували військовослужбовці Збройних сил України – майор Колосовський, капітан Чурилов і капітан-лейтенант Гіссен.

 

 

Міноборони зазначає, що такі військові дійсно є у складі ВСУ, але вони проходять службу у військовій частині А2327 у Криму і так і не вийшли з окупованого півострова.

 

 

“Тобто ці боєприпаси належали вказаній військовій частині і зберігалися на технічній території №2 (с. Міжгір’я Білогірського р-ну, АР Крим), де зазначені офіцери брали участь в інвентаризації майна при переформуванні військової частини протягом листопада-грудня 2013 року. Саме тому їх прізвища вказані в пакувальному аркуші. При цьому останнє переміщення 122 мм РС в межах АР Крим було скоєно ще 18.11.2013. у період з грудня 2013 до часу захоплення військової частини А2327 (51 освім, АР Крим) підрозділами ЗС РФ в березні 2014, переміщення 122 мм РС з технічної території №2 (с. Міжгір’я Білогірського р-ну, АР Крим) не відбувалося взагалі, тим більше за межі АР Крим”, – йдеться в повідомленні.

 

Як повідомляв iPress.ua, за інформацією полку “Азов”, через Новоазовськ в Україну зайшла колона російської техніки.

 

Бойовики обстріляли селище Сартана під Маріуполем, внаслідок загинула людина і пошкоджені три будинки.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #зброя, #Крим, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: