Тернополяни здобули «золото» і «срібло» на чемпіонаті України з греко-римської боротьби

Опубліковано:
30 Квітня, 2024

Тернопільські спортсмени здобули «золото» і «срібло» на чемпіонаті України з греко-римської боротьби. Змагання відбувалися 25 і 26 квітня у місті Тячів Закарпатської області.

Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

«Чемпіонами стали став майстер спорту України Максим Радик у ваговій категорії до 72 кг та  Анатолій Паснак у ваговій категорії до  67 кг. Арсен Товмасян став срібним призером чемпіонату України у ваговій категорії до 63 кг. Анатолій Паснак та Арсен Томасян виконали норматив майстра спорту України. Спортсмени тренуються у КДЮСШ з греко-римської боротьби під керівництвом Заслужених тренерів України Андрія Телебана, Віталія Ліщинського та майстра спорту України Володимира Лучанка. Чемпіони України з греко–римської боротьби візьмуть участь у чемпіонаті Європи, який відбуватиметься у місті Новий Сад у Сербії з 24 червня до 7 липня», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #спорт, #чемпіонат
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: