Тернополяни повідомили про пошкодження майна внаслідок ворожого удару

Опубліковано:
22 Серпня, 2024 о 13:04

У Тернополі спеціальна комісія, яка оцінює збитки, що завдала пожежа після обстрілу міста, отримала чотири звернення від громадян про пошкодження майна.

Про це повідомила речниця міської ради Тернополя Марʼяна Зварич.



“Є заява про пошкодження самого підприємства, де була пожежа, повідомили і про пошкодження в приватному будинку, багатоповерхівці. Також із заявою звернувся ФОП”, — зазначила Марʼяна Зварич.

За словами речниці міськради, комісія продовжує працювати та оцінювати збитки.

Нагадаємо, у ніч проти 20 серпня війська РФ вдарили по промисловому об’єкту Тернополя, влучили у ємність з паливо-мастильними матеріалами, уточнили на брифінгу в ОВА. Займання локалізували та продовжують гасити. Постраждалих немає.

У ніч на 20 серпня 2024 року Росія атакувала територію України двома балістичними ракетами “Іскандер-М”/KN-23, крилатою ракетою “Іскандер-К”, керованими авіаційними ракетами Х-59, а також 26 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили три ракети та 25 “Шахедів”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Суспільне
Теги: #дрон, #пошкоджене майно, #пошкодження майна, #тернопіль, #удар
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: