Тернополянку, яка написала петицію проти уроків "Християнської етики", зустріли з криками "Ганьба"

Опубліковано:
6 Червня, 2016 о 10:53

Активісти “Правого Сектору” з криками “Ганьба” зустріли тернополянку Тетяну Семус біля каналу ТТБ, де відбулась дискусія про те, чи потрібен у школах предмет «Християнська етика». Нагадаємо, що жінка ініціювала петицію про заборону викладання уроків “Християнської етики” у школах, – повідомляє Доба.

 



– Після ефіру, героїв програми біля виходу чекали активісти «Правого Сектора», ВО Тризуб ім. С. Бандери та Української Молоді Христові, які зустріли противників Християнської етики, зокрема Тетяну Семус, вигуками «Ганьба» та хотіли подарувати їй молитовник, але вона швидко втекла. А іншу сторону, сторону захисту привітали та подякували їм за їхню позицію та роботу, яку вони зробили для захисту Християнства, – йдеться в повідомленні від “Правого Сектору”.

 

Окрім того активісти зазначають, що не можуть дивитися на те, як «по-новому» переслідується християнство та християнські цінності.

 

– Українська нація сформувалася на християнських засадах та традиціях, без них вона втратить свою сутність. Тому ми завжди стояли, стоїмо та будемо стояти на захисті християнського виховання українців! – кажуть у “Правому Секторі”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: