Тернополянин порахував скільки втрачає "Тернопільелектротранс" через нахабних маршрутчиків

Опубліковано:
28 Лютого, 2016 о 22:53

Обганяють тролейбуси і не дотримуються графіку тернопільські приватні перевізники. Через нахабство водіїв маршруток КП “Тернопільелектротранс” втрачає сотні тисяч гривень. Така суму назвав тернополянин Степан Семенів, який спостерігав за гонками маршруток у Тернополі, пише Доба

 



— Сьогодні зранку їхав на роботу. Із зупинки вул. Карпенка (до центру). На зупинці зайшов у додаток detransport.com.ua і побачив наступну картину. Їде маршрутка №19 за нею тролейбус №1 далі маршрутка №16 (вибачайте не робив скріншоти не думав що таке вийде і номери бортів не записав). Час прибуття на зупинку М №19 – 5 хв, Т №1 – 6 хв, М №16 – 8 хв. Думаю: о підтримаю КП “Тернопільелектротранс”, почекаю на тролейбус. На зупинці було приблизно 15-20 людей не пільгового віку. І стало цікаво, чи люди будуть так само чекати. За три хвилини оновлюю сторінку на detransport.com.ua і мому дивуванню не було меж. Маршрутка №16 обігнала тролейбус №1. Через 2 хвилини на зупинку заїжджає маршрутка № 19 зразу за нею №16, забирають всіх пасажирів і швиденько втікають зі зупинки (при чому, що вони забиті під зав’язку). Тут біля “Берегині” появляється жовта гармошка, практично порожня, в салоні одні пільговики. Таким чином КП “Тернопільелектротранс” втратив 15 грн. тільки на одній зупинці. Я розумію, що це не є великі гроші, але копійка до копійки і буде гривня, — розповідає Степан Семенів.

 

Степан Семенів подає свій розрахунок. 

 

— Тролейбус за день робить 10 кіл, на маршруті є 26 зупинок, нехай, всередньому, через дії маршруток, на зупинці один тролейбус втрачає 3 пасажирів — це 4,5 грн. 4,5*26*10=1170 грн. Таку суму за день недозаробляє один борт тролейбуса на маршруті №1. На маршрут кожного дня виходить 5 машин. 1170*5=5850 грн. В місяці 30 днів. 30*5850=175500 грн. Це сума, яку втрачає на маршруті № 1 КП “Тернопільелектротранс”. Ця ж сума падає в кишені приватних маршрутчиків, які своєю нахабністю обганяють тролейбуси, — пише Степан Семенів.

 

Чоловік вважає, що, можливо, щамість того, щоби піднімати вартість проїзду. на зупинках слід поставити інформаційні онлайн таблиці, для того, аби пасажири орієнтувались, коли приїде тролейбус.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: