Тернополяни вже активно користуються новою зоною барбекю у «Парку здоров’я»

Опубліковано:
15 Вересня, 2016 о 17:44

У «Парку здоров’я», який минулого року відкрили на масиві «Дружба», вже працює зона барбекю.  Відпочинкову зону відвідав очільник міста Сергій Надал.

 



За його словами, роботи у парку тривають і ще до кінця року там буде обладнано нове вуличне освітлення, а також, за побажаннями мешканців, облаштована ще одна пішохідна ділянка.

 

– Переконаний, що жителі кожного спального мікрорайону повинні мати відпочинкову зону недалеко від власних будинків. У попередні роки ми облаштовували центральні парки та бульвари у різних мікрорайонах міста, а от на масиві «Дружба» облаштували у Тернополі перший з часів Незалежності парк, – розповідає міський голова Сергій Надал. – На цій ділянці раніше були чагарники та сміття. Мешканці зверталися до міської ради із проханням облаштувати там відпочинкову зону, роботи над якою ми розпочали минулого року.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 вересня – на Тернопільщині масово їстимуть борщ

 

Реконструкція парку буде тривати й надалі. Зокрема, у мешканців є пропозиції сполучити пішохідними ділянками парк із мікрорайоном «Кутківці», а також облаштувати громадську вбиральню.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: