Тернополяни вимагають заборонити трансляцію російського телеканалу «Телеклуб» в кабельній мережі «Колумбус»

Опубліковано:
12 Жовтня, 2016 о 08:13

На сайт Тернопільської міської ради Воронкевич Василь Степанович подав петицію «Заборона трансляції телеканалу «Телеклуб» в мережі кабельного оператора ПП «Колумбус».

 



Автор петиції пояснює: «Користуючись послугами кабельного оператора ПП “Колумбус” в “базовому пакеті” каналів було помічено телеканал “Телеклуб”(російського походження), який явно порушує статті 15-1 Закону України «Про кінематографію» від 13.01.1998. Порушення стосуються трансляції продукції виробництва Російської Федерації, виготовленої після 1 січня 2014 року, а також наявності позитивних образів та популяризацію правоохоронних органів держави-агресора Російської Федерації та колишнього СРСР. Зокрема, останні наявні у серіалах телеканалу: «Мент в законе-6», «Гражданин начальник-2», «Профессионал», «Москва. Три вокзала-8» та інших. На основі вищевикладеного прошу заборонити трансляцію телеканалу “Телеклуб” в мережі кабельного оператора “Колумбус”. Аналогічна офіційна заява спрямована в Національну раду з питань телебачення та радіомовлення України.

 

У перший же день за петицію проголосували 11 тернополян. Аби її розглянули у міській раді – протягом 30 днів потрібно зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: