Тернополяни просять не робити таких покращень

Опубліковано:
15 Грудня, 2015 о 14:43

Інколи благі наміри відповідних структур щось вдосконалити перетворюються на гірше, ніж було до покращення. І такі випадки, чомусь, спостерігаються від верхів керівництва і до самісінького низу місцевого чиновництва.

 



Говорити про такі нововедення в Тернополі можна вічно, але то все одно, що в небо кричати. Якщо якась служба щось задумала і зробила, то потім повернути назад дуже важко. Як правило, такі нововведення нічого мудррого в собі не несуть, а чим думав владний муж — залишається лише здогадуватись.

 

А ось вам і приклад чергової турботи. Нещодавно на вулиці Микулинецькій в Тернополі ремонтували світлофори. І якщо раніше біля зупинки “Тубдиспансер” гаджет працював у звичному режимі, то тепер у вечірній час його клинить, і він блимає тільки жовтим. Звичайно, це непогано, коли люди вже полягали спати і тоді нема потреби даремно затримувати рух. Проте, “начальник світлофорів” високодумно вирішив, що люди мають лягати тоді, як смеркне, і світлофору встановили робочий час до 19.00 години.

 

Враховуючи, що багато людей в таку пору ще не сплять, а лише повертаються з роботи, та й у магазин потрібно дитину відправити, пішоходи почали на цьому переході грати з водіями у захопливий квест — хто встигне перебігти дорогу. Зі свого боку, наші українські водії твердо переконані, що пішоходи діляться на дві категорії: прудких і мертвих, а тому пригальмовувати перед переходом вважають “западлом”.

 

Мешканці прилеглих до перехрестя територій благають тих, що цю дурню придумав, збільшити час роботи світлофора хоча б до 22.00, або зробити так, як було. Подібні прохання люди вже починають надсилати навіть на сайті Тернопільської міської ради.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: