Тернополяни передали батальйону «Січ» автомобіль (ВІДЕО)

Опубліковано:
5 Березня, 2015 о 09:57

Ще один автомобіль поїхав із Тернополя у зону АТО. Позашляховик для потреб наших військових передала міська рада. Користуватимуться ним бійці батальйону «Січ». В мерії переконані: лише спільними зусиллями можна здобути перемогу у цій війні.

 



СЕРГІЙ НАДАЛ, міський голова Тернополя: 


«Це вже п’ятий автомобіль, який йде за останні 5 місяців. Хочу подякувати тим, хто долучився до придбання автомобіля: це і підприємці, це і представники української діаспори, колишні тернополяни, які сьогодні працюють за кордоном. Будемо сподіватися, що і надалі матимемо можливість стільки, скільки ця війна буде тривати, стільки часу допомагати нашим військовим».


Також волонтери завантажили автівку усім потрібним: передали бійцям генератор, медикаменти, їжу.

Боєць батальйону запевняє: така машина зараз вкрай необхідна, адже потреба у транспортних засобах в зоні АТО є завжди. Схожими автомобілями, каже чоловік, користуватися вже доводилося – вони надійні та маневрені.

 

ВАСИЛЬ ЧАШКА, боєць добровольчого батальйону особливого призначення «Січ»:


«Вона буде виконувати абсолютно різні функції, починаючи з евакуації, закінчуючи перевезенням самих бійців. Реально, цей автомобіль рятує життя. І саме батальйон «Січ» і підрозділ «Карпатська Січ» будуть ним користуватися. Це я вам гарантую».  

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #АТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #січ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: