Тернополяни не забудуть про родини Героїв

Опубліковано:
2 Грудня, 2014 о 09:21

Акція «Родина героя» стартувала у Тернополі. Її започаткували студенти Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Підтримали – студенти усіх вишів обласного центру, а також обласний військовий комісаріат. Головна мета акції – зігріти теплом родини військових, які зараз воюють на сході. 

Наближається день святого Миколая і новорічно-різдвяні свята. Щоб допомогти рідним військовослужбовців студенти вирішили відкрити благодійний накопичувальний рахунок. Кошти можна перераховувати до 20 січня. До акції може долучитись кожен. 



Юрій Миколюк, студент І курсу ТНТУ ім. І. Пулюя, організатор акції: «Зародилася ідея цієї акції через те, що зараз збирають гроші на АТО. Ми часто забуваємо, що крім бійців АТО є ще родини їхні, які переживають за них і також в них є ще діти». 

Про зібрані кошти звітуватимуть у соцмережах. Там можна буде знайти виписку з банку зі своїм прізвищем та перерахованою сумою. 

Олена Величанська, офіцер обласного військового комісаріату, майор: «Яка сума на кожну з цих родин припаде – неважливо. Головне те, що приділяється увага. І добре, що ці студенти небайдужі і так серйозно підійшли до цього питання». 

Військовий комісаріат обіцяє допомогти у пошуку родин військових. Проте усіх знайти важко, оскільки тут не мають інформації про тих, хто воює добровольцями. Тому очікують на допомогу волонтерів. А також просять тернополян долучитися до ще однієї акції, яка присвячена дітям сходу.

Олена Величанська, офіцер обласного військового комісаріату, майор: «Підтримай дітей Донеччини і Луганщини – подаруй книжку, іграшку чи подарунок». Бажаючі можуть долучитись до акції, ми будемо приймати у військовому комісаріаті, щоб обігріти їх теплом та зробити для них у період цих свят щось приємне». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #Герої, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: