Тернополяни цікавляться митним законодавством

Опубліковано:
9 Жовтня, 2014

З початку року до Тернопільської митниці надійшло 17 письмових звернень громадян. Найчастіше громадяни Тернопільщини зверталися з питань праці та заробітної плати і роз‘яснення митного законодавства. Усі звернення розглянуто у встановлений чинним законодавством термін.

Так, протягом звітного періоду здійснено 112 прийомів за зверненнями громадян. Звернення громадян здебільшого стосувались роз’яснення норм митного законодавства – 107 звернень  та питань, що стосувались праці та заробітної плати – 4 звернення.

Усім громадянам у день їх звернення надано кваліфіковані відповіді та роз’яснено порушені питання.

Нагадаємо також, що інтерактивний сервіс „Пульс” приймає звернення платників з податкових та митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників ДФС, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають у сфері адміністрування податків та у митній сфері можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

Окрім цього у ДФС України, діє телефон гарячої лінії Департаменту митної справи (044) 247-27-19.

Окрім цього, проблемні питання можна вирішити, побувавши на особистому прийомі в посадових осіб Тернопільської митниці за адресою: м. Тернопіль, вул. Текстильна, 38. Начальник, його заступники та посадові особи митниці здійснюють особистий прийом громадян згідно із затвердженим графіком. Графіки прийому громадян та бізнес-спільноти розміщені на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Тернопільській області.

 Інформаційно – комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: