Відтепер на пішохідних переходах доріг Тернополя можна побачити вказівник «подивись ліворуч», – написані на асфальті слова поміж полосами «зебри». Напис нагадує людям про дотримання правил  дорожнього руху.

 



Правоохоронці розповідають, що дуже багато нещасних випадків, у яких нерідко гинуть люди, стаються саме на пішохідних переходах через необережність громадян. Буває, що люди потрапляють під колеса автомобілів через те, що переходять дорогу у незазначеному для цього місці, або раптово вибігають на пішохідний перехід, думаючи, що встигнуть подолати відстань за кілька секунд, – коли уже ось-ось ввімкнеться червоне світло. Тому, дійсно є потреба ще раз нагадати як правильно переходити дорогу.

 

Тернополянин Віктор розповідає: «Я уже бачив напис «подивись ліворуч» на пішохідному переході. Дуже добре, що таку річ придумали і зробили. Чесно кажучи, іноді про щось задумуюся і так і замріяний виходжу на проїжджу частину, тоді буває, водії мені сигналять і так я «приходжу до себе», розумію що на дорозі і починаю реагувати на навколишню ситуацію. А нещодавно йшов і дивлюсь – щось написано, прочитавши, так і зробив: подивився ліворуч, транспорт мене пропустив і скажу вам, що ці зміни – тільки на користь. Побільше б таких ідей».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: