Тернополян закликають долучитися до акції «Різдвяна свічка»

Опубліковано:
31 Грудня, 2015 о 08:13

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» закликає усіх небайдужих долучитися до традиційної благодійної акції «Різдвяна свічка», яку проводить щороку з 2003-го.

 



Як наголошують організатори, Різдвяні свята – це по-справжньому особливий час, сповнений радості, домашнього затишку та світла. Всі ми ретельно готуємось до святкування, проте часто за побутовими клопотами забуваємо, що свята – це не тільки смачна кутя та веселі колядки, а й крок назустріч справжній любові до ближнього, назустріч милосердю.

 

Різдвяні свічки виготовляються людьми з особливими потребами. Зібрані пожертви через регіональні організації «Карітас України» спрямовує на допомогу потребуючим дітям – сиротам, дітям з малозабезпечених і багатодітних сімей, неповносправним дітям і молоді та дітям вимушених переселенців.

 

Придбати Різдвяну свічку можна в осередках «Карітасу» й парафіях УГКЦ. Зокрема, у Тернополі це можна зробити в Архикатедральному соборі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: