Тернополян просять допомогти відремонтувати цех для пошиття одягу бійцям АТО

Опубліковано:
17 Лютого, 2015 о 15:06

У Тернополі відкриють цех, у якому волонтери шитимуть військовий одяг. Це допоможе значно зменшити витрати, адже платити доведеться лише за тканину, роботу ж волонтери виконуватимуть безкоштовно.




Для того, щоб цех працював не лише у мріях, на його ремонт потрібні кошти та будматеріали. З таким проханням до тернополян звернулась волонтерка, голова організації «Вікно життя» Ірина Жигунова.

Жінка вже знайшла приміщення загальною площею 200 кв. м. Але для того, щоб почати там шити речі, необхідно залити частину підлоги, щоб розмістити швейні машинки, а також встановити двері.

 

Волонтерка просить і про фінансову допомогу, оскільки майстрам потрібно буде заплатити за роботу. Також потрібні волонтери, які можуть допомогти із налагодженням швейного цеху, підключенням швейних машинок та пошиття одягу для бійців.

 

Бажаючих допомогти з необхідними будматеріалами просять телефонувати за номером  097-38-49-602 (Ірина). Кошти можна перераховувати на картку ПриватБанк к\р 5168 7420 1562 2552 отримувач Жигунова Ірина. Фінансування благодійних проектів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: