Тернополян кличуть пакувати «смаколики для бійців АТО»

Опубліковано:
12 Лютого, 2015 о 10:44

Тернополян запрошують на чергове пакування сухих борщів, сала та плетіння маскувальних сіток для наших захисників.

 



 

Бажаючих допомогти запрошують сьогодні, 12 лютого, до Храму перенесення мощей святого Миколая УГКЦ, що на повороті вул. Карпенка в напрямку до вул. Миру (біля ресторану «День і ніч»). Початок роботи о 16:00, проте підходити можна і пізніше, адже роботи буде багато, і чим більше буде робочих рук, тим краще.

 

Небайдужих тернополян, що зголосяться прийти,  з собою просять приносити столові ложки, ножі, целофанові або гумові рукавички та гарний настрій.

 

«Не будьте байдужими, своєю присутністю ви дуже допоможете нам і солдатам», – закликають волонтери організації «Смаколики для бійців АТО».

 

Додамо, «Смаколики» кожного тижня проводять пакування сухих борщів та сала. До прикладу 5 лютого до них долучилась рекордна кількість тернополян, які виявили бажання допомогти.

 

«Ми побили всі можливі та неможливі рекорди. Як приємно було бачити таку кількість позитивних і щирих патріотів, в яких горять очі, та які просяться до роботи. 5 лютого до нас завітало більше 60 небайдужих тернополян і всі, мов ті бджілки трудились на своїх процесах», – розповідають волонтери.

 

Відтак лише за один день їм вдалося запакувати 219 сухих борщиків; 15 узварів; 53 «козацьких наборів»;  105 пакетів сала зі спеціями (по 1 кг); 10 пакетів сала зі спеціями (по 1,5 кг); 5 кг засоленого сала.

 

Сьогодні ж волонтери сподіваються, що запакують ще більше «смаколиків для бійців АТО». 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: