Тернопільський рятувальник Михайло Шаблій став призером чемпіонату Європи з пауерліфтингу

Опубліковано:
15 Серпня, 2024 о 16:13
Михайло Шаблій
Михайло Шаблій.

Рятувальник з Тернополя Михайло Шаблій виборов «срібло» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу в Туречині. У змаганнях з екіпірувального жиму лежачи у ваговій категорії до 66 кілограмів здобув друге місце серед чоловіків. Він підняв вагу 185 кілограмів.

Про успіхи спортсмена на чемпіонаті, написали його колеги-рятувальники  у соцмережі Facebook:



«Вітаємо Михайла Шаблія та всю українську збірну з блискучими результатами. Збірна України з пауерліфтингу гідно представила нашу державу на Чемпіонаті Європи з екіпірувального жиму лежачи, що проходив з 9 по 11 серпня у Стамбулі, Туреччина . Медалі виборювали спортсмени з майже 30 країн», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цьогоріч Михайло Шаблій здобув першість на чемпіонаті України з жиму штанги лежачи. Такі він отримав право представляти Україну на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу. Також спортсмен неодноразово перемагав на чемпіонаті України Європи з пауерліфтингута став “бронзовим” призером чемпіонату Європи в 2023 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #медаль, #Михайло Шаблій, #пауерліфтинг, #призер, #спорт
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: