Тернопільський педуніверситет підписав угоду про співпрацю з астрономічною обсерваторією

Опубліковано:
3 Жовтня, 2024 о 17:14

Фізико-математичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка уклав угоду про співпрацю з астрономічною обсерваторією при НВК «Лозівська загальноосвітня школа I-III ст. – ДНЗ». Угоду підписали декан факультету Галина Генсерук та директор НВК Анна Чаповська.

«На цій події були присутні завідувач кафедри фізики та методики її навчання Сергій Мохун, заступник декана фізико-математичного факультету Ольга Федишин, вчитель фізики та астрономії Михайло Шемеля – ідейний натхненник створення Лозівської обсерваторії – першої шкільної сільської автоматизованої астрономічної обсерваторії, учасники клубу любителів астрономії «ТерАстро», викладачі та слухачі відділення фізики та астрономії Тернопільського відділення Малої академії наук України. Підписаний документ офіційно закріплює тривале партнерство між фізико-математичним факультетом та Лозівською астрономічною обсерваторією та спонукає до втілення нових спільних освітніх проєктів», – повідомили на сторінці фізико-математичного факультету ТНПУ ім. В.Гнатюка.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #астрономія, #обсерваторія, #педагогічний, #ТНПУ, #угода
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: