Тернопільський депутат Михайло Тимошик нагороджений орденом Архистратига Михаїла I ступеня

Опубліковано:
27 Липня, 2024 о 14:02
Фото з особистого архіву Михайла Тимошика
Фото з особистого архіву Михайла Тимошика

Громадсько-політичний діяч з Тернополя Михайло Тимошик отримав високу нагороду з рук предстоятеля ПЦУ – орден Архистратига Михаїла I ступеня. Про це пише Голос.

Нагородження

Під час щорічної Всеукраїнської прощі родин загиблих у російсько-українській війні, яка проходить у с. Лішня Кременецького району, відбулось нагородження за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом.



25 липня у Всеукраїнському храмі-пантеоні святої праведної Анни Божественну літургію очолив предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший митрополит Епіфаній. Після літургії та молебню за полеглих Героїв предстоятель ПЦУ вручив орден Святого Архистратига Михаїла I ступеня депутату Тернопільської обласної ради, директору ТОВ «Маркетингові технології ПБС» Михайлу Тимошику.

– Щира подяка за відзначення моєї роботи Блаженнійшому митрополиту Епіфанію та високу нагороду Православній Церкві України, – написав депутат у соцмережі Фейсбук.

Тимошик орден
Митрополит Епіфаній вручає орден

До слова, орденом Архистратига Михаїла II ступеня Михайла Тимошика було нагороджено ще у 2021 році. Отримавши орден Архистратига Михаїла I ступеня, Михайло Тимошик став кавалером ордена.

Довідка про орден

Орден Архистратига Михаїла (двох ступенів).

Орден Архистратига Михаїла I ступеня виготовляється із ювелірної латуні, полірується та покривається золотом (товщина покриття 0.5 мк) та сріблом (товщина покриття 1.5 мк).

Основа ордену уявляє собою округлий хрест з чотирма променями, покритий прозорою синьою емаллю, із надписом по краю: «Святий архістратиг Михаїл». Хрест розміщено на округлій багатопроменевій покритій золотом зірці.

По центру відзнаки розміщено барельєфне зображення архістратига Михаїла, покрите сріблом.

Орден Архистратига Михаїла II ступеня виготовляється із ювелірної латуні, полірується та покривається золотом (товщина покриття 0.5 мк) та сріблом (товщина покриття 1.5 мк).

Основа ордену уявляє собою округлий хрест з чотирма променями, покритий прозорою синьою емаллю, із надписом по краю: «Святий архістратиг Михаїл». Хрест розміщено на округлій багатопроменевій покритій сріблом та патинованій зірці.

По центру відзнаки розміщено барельєфне зображення архістратига Михаїла, покрите сріблом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #михайло тимошик, #орден Архистратига Михаїла I ступеня, #село Лішня
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: