Тернопільський перевізник поскаржився на жахливі дороги

Опубліковано:
25 Січня, 2015 о 17:07

На якість доріг у Тернополі поскаржився один із перевізників. Директор АТП-13127 Василь Паньків направив листа у міське управління транспорту та в Державтоінспекцію з проханням звернути увагу на якість доріг у двох найкритичніших місцях.

 



– На зупинці біля “Універсаму” у наших автобусах уже дві ресори тріснули, – розповідає Василь Паньків. – Дороги у Тернополі у більш-менш терпимому стані, однак, є такі місця, на які негайно слід звернути увагу. Наразі найбільш критичними у місті є два місця – зупинка біля автовокзалу і виїзд із зупинки на Злуки, що біля “Універсаму”. Яма на Злуки дуже глибока. Деякі водії так її оминають, що ледь не вискакують на зустрічну смугу, що в свою чергу призводить до створення аварійних ситуацій.

 

Василь Паньків у п’ятницю, 23 січня, подав звернення в ДАІ та управління транспорту міської ради з проханням звернути уваги на ці критичні місця та вплинути на дорожні служби, щоб ті провели ямковий ремонт.

– До весни не можна чекати, оскільки за цей час стан доріг ще більше погіршиться, – каже перевізник.
Публічне акціонерне товариство “АТП-13127″ є одним із найбільших перевізників у Тернополі. Щодня на автобусні маршрути Тернополя виходить близько 30 маршруток цього підприємства, повідомляє “20 хвилин”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: