Тернопільські волейболісти вибороли срібну нагороду на чемпіонаті України

Опубліковано:
5 Червня, 2024

Тернопільські спортсмени вибороли срібну нагороду на чемпіонаті України з волейболу «Дитяча ліга» серед юнаків 2009 років народження. Із 27 травня до 1 червня відбувався фінальний тур змагань. Його проводили у місті Хирів на Львівщині. У чемпіонаті участь взяли 10 кращих команд з різних регіонів України. Гравці були поділені на 2 групи по 5 команд у кожній.

«У своїй групі команда «КДЮСШ №1» здобула три перемоги та один раз зазнала поразки. Відповідно, команда виборола першу сходинку у групі та можливість боротися за «золото» чемпіонату. У фіналі команда «КДЮСШ №1» протистояла команді з Житомира та поступилась суперникам. За результатами змагань тернопільські волейболісти вибороли срібні медалі», – розповіли у Тернопільській міській раді.

Персональну нагороду «Кращий ліберо Чемпіонату» отримав тернополянин Василь Білецький. Команду до змагань підготували тренери –  викладачі Віктор Туркула та Олександр Сорока.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: