Тернопільські спортсмени крокують до всеукраїнської слави

Опубліковано:
2 Червня, 2024 о 20:24
Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги
Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги, фото зі сторінки Великобірківської селищної ради у Фейсбук

Тернопільська область славиться своїми талановитими спортсменами, які завжди гідно представляють регіон на змаганнях різних рівнів. Цього разу честь Тернопільщини на Всеукраїнській арені відстоюватиме команда зі спортивного орієнтування Великобірківського ліцею ім. С. Балея. Про це повідомили на сторінці Великобірківської селищної ради у Фейсбук.

Перемога на обласному рівні

1 червня 2024 року юні орієнтувальники з Великої Бірки продемонстрували найкращі результати в обласному етапі спортивних змагань серед учнівської молоді проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. Їхня наполеглива праця, жага до перемоги та високий рівень підготовки принесли довгоочікуваний успіх.



Пліч-о-пліч

Шлях до Всеукраїнського піднесення

Завдяки своїй блискучій перемозі на обласному рівні, команда Великобірківського ліцею отримала право представляти Тернопільську область на Всеукраїнських змаганнях серед учнівської молоді проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”, які відбудуться з 12 по 16 червня у Києві. Там їм доведеться змагатися з 21 найсильнішою командою з усієї України.

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

Визнання та подяка

Безперечно, такий високий результат – це заслуга не лише самих спортсменів, а й їхнього наставника. Тренер і керівник команди Юлія Ігорівна Радецька отримала щиру подяку за відмінну підготовку команди, самовіддану працю та любов до спорту. Також організатори висловили вдячність амбасадору Тарасу Богдановичу Сербі за допомогу в організації навчань.

Віра та натхнення

Ця перемога юних орієнтувальників стала не лише їхнім власним досягненням, а й джерелом натхнення для всієї Тернопільської громади. Їхній успіх – ще одна маленька частинка на шляху до Великої Перемоги України. Ми віримо в наших спортсменів та бажаємо їм міцного здоров’я, подальших перемог і невгамовного прагнення не зупинятися на досягнутому. Разом ми переможемо!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великобірківська громада, #перемога, #Пліч-о-пліч, #Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги, #спортивні змагання
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: