Тернопільські поліцейські розповіли, як батькам подбати про безпеку дітей під час літніх канікул

Опубліковано:
15 Червня, 2024 о 16:21

Тернопільські поліцейські розповіли, як батькам подбати про безпеку дітей під час літніх канікул. Найперше, рекомендують не залишати дітей без нагляду, бути уважними до них та їхньої поведінки.

«Контролюйте, де і з ким перебувають ваші діти, чим вони займаються. Навчіть дітей завжди говорити, куди вони йдуть, вчасно приходити додому, нікуди не йти з незнайомцями без дозволу батьків. Якщо малечу доводиться залишити вдома — проведіть інструктаж із техніки безпеки та залиште номери, за якими можна звертатися по допомогу (поліція —112/102). Відпускаючи дитину на прогулянку, нагадуйте їй правила дорожнього руху. А краще покажіть власним прикладом, як дотримуватися ПДР. Закріпіть на одязі своїх дітей світловідбивальні елементи — це зробить їх помітними для водіїв у темряві або в умовах обмеженої видимості. Наголошуйте, що ходити та самостійно купатися на водоймах — небезпечно. Розкажіть про шкідливість алкоголю, наркотиків та тютюну, а також, до чого може призвести вживання цих речовин. Обговоріть з дитиною алгоритм дій під час повітряної тривоги. Поясніть, чому не можна наближатися до підозрілих предметів на вулиці», – наголошують патрульні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #канікули, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
21:19, 18 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: