Тернопільські громадські активісти не знають, що важливіше: пам’ять про Героїв чи "нелюбов" до Надала?

Опубліковано:
23 Лютого, 2015 о 18:33

Не змогли розставити пріорітети представники громадської організації “Наш рідний Тернопіль”, а тому у неділю 22 лютого, коли Тернопіль молився в пам’ять Героїв Небесної Сотні, встановили поряд два інформаційні щити. Один – з портретами покійних Героїв, що родом з Тернопільщини, а другий – з карикатурами проти мера Тернополя.

 
СОРОКА думає, що таким чином активісти хотіли пробудити у тернополян інтерес до діяльності міської влади. Задумка непогана, але чи варто це робити на такому святому для кожного свідомого українця тлі? Чи варто було використовувати день, коли тернопояни тужили за Героями, для власних антипіарних акцій? Якщо вже на те пішло, то чому ж на щиті з фото Героїв вони підпис “громадська організація “Наш рідний Тернопіль” поставили, а на провокативному щиті – ні?



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #наш рідний тернопіль, #небесна сотня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: