Тернопільська митниця перерахувала до бюджету 5 млрд 962 млн гривень

Опубліковано:
11 Жовтня, 2024 о 08:55
Гроші
Гроші.

У січні-вересні цього року Тернопільською митницею перераховано до Державного бюджету України 5 млрд 962 млн гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 1 млрд 598 млн гривень.

Про це повідомив в.о. начальника Тернопільської митниці Юрій Мацібора.



У розрізі видів податків найбільше коштів надійшло від сплати податку на додану вартість – 5 млрд 172 млн гривень. Також сплачено 641 млн гривень мита і 145 млн грн акцизного податку. Інші надходження склали 4 млн гривень.

«Завдяки бізнесу, який продовжує працювати та розвиватися попри всі виклики сьогодення, за дев’ять місяців цього року вдалося забезпечити5 млрд 962 млн гривень надходжень митних платежів до держскарбниці. Це вагомий внесок у підтримку економіки країни, який забезпечує фінансування важливих державних потреб. Разом наближаємо ПЕРЕМОГУ та будуємо незалежну і сильну Україну», – зазначив керівник Тернопільської митниці.

Підписуйтеся на сторінку Тернопільської митниці у Фейсбуці, щоб знати більше – https://www.facebook.com/TRcustomsUA

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #митниця, #Тернопільська митниця
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: