Тернопільщина відзначила День Незалежності покладанням квітів до пам’ятників та меморіалів борцям за свободу України

Опубліковано:
24 Серпня, 2024 о 17:00

У Тернополі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України, під час яких керівництво області та представники громадськості вшанували пам’ять борців за свободу та незалежність держави, покладаючи квіти до пам’ятників та меморіалів.



Символ незалежності в серці Тернополя

Жінка у вінку, яка всім тілом тягнеться до неба. Високо над головою вона тримає журавля, що своєю формою нагадує тризуб України. Такий пам’ятник, розташований в самому центрі Тернополя – це символ увіковічення прагнення нашого народу до волі і кращого майбутнього. Він щодня нагадує жителям міста про тисячолітню боротьбу за незалежність, яка триває і досі.

Вшанування героїв незалежності

Під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності виконувач обов’язків начальника ТОВА Володимир Важинський спільно з представниками влади та громадськості поклав квіти до пам’ятника Незалежності.

Також під час заходу синьо-жовті букети поклали до пам’ятників Герою України Степану Бандері, Ярославу Стецьку, Євгену Коновальцю, Симону Петлюрі, Героям Небесної Сотні, до меморіальної стели “Воїнам, загиблим за волю України”, до пам’ятної дошки Герою України В’ячеславу Чорноволу та Алеї пам’яті полеглих в російсько-українській війні.

Зберегти свободу, збудувати міцну державу, розвинути і примножити її моральні, культурні і духовні цінності – наш святий обов’язок. З Днем Незалежності, українці!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: ТОДА
Теги: #борці за волю України, #вшанування пам'яті, #День Незалежності України
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: