Тернопільщина виконала план мобілізації на 59%

Опубліковано:
1 Квітня, 2015 о 12:29

Бережанський район виконав план мобілізації на 43%, Гусятинський – на 52%. Про це під час наради, яку 26 березня провів виконувач обов’язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак, повідомив військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Володимир Катинський. Участь у нараді також взяли керівники структурних підрозіділів ОДА.

 



Як констатував Володимир Катинський, Збаразький та Лановецький райони забезпечили план на 90%, Зборівський, Козівський – на 66%, Підволочиський –на 69%, Теребовлянський – на 65%, Чортківський – 48%, Кременецький і Шумський – 86%, Борщівський – 65%.

«Найнижчі показники по виконанню мобілізації у Бучацькому та Монастириському районах, всього 24%», – констатував військовий комісар.

 

За результатами наради Іван Крисак дав доручення керівникам структурних підрозділів, відповідальних за мобілізацію у кожному з районів, ознайомитися з її ходом та вжити усіх необхідних заходів для покращення показників.

 

«До завершення другого етапу четвертої черги часткової мобілізації залишаються лічені дні, поки що Тернопільщина виконала план на 59%, – зазначив Іван Крисак. – Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб підвищити цей показник».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир катинський, #мобілізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: