Наприкінці минулого року, коли став відомим керівний склад обласної ради, злі язики почали говорити, що справжнім господарем “білого дому” стане не відносно молодий та малодосвідчений у партійних “рубках” Віктор Овчарук, а “битий” політик, нардеп кількох скликань Василь Деревляний. Пройшло небагато часу і ці підозри стали реальністю.

 



Ставленик “цигаркового барона” Андрія Яреми, екс-регіонал Віктор Овчарук у більшості ключових питань консультується та радиться зі своїм першим замом, лідером ВО “Батьківщина” в області Василем Деревляним.

 

Більше того, саме Василь Тимофійович, а не Віктор Вікторович розставляє своїх людей в апараті обласної ради та на керівні посади у комунальні підприємства.

 

Так, заступником начальника управління у справах майна спільної власності територіальних громад в області та природних ресурсів став обласний депутат з “Батьківщини“ Михайло Пінь, у оргвідділі прилаштований екс-заступник голови облради Теодозій Кухарський, вирішується питання про призначення на посаду директора тернопільського аеропорту ще одного “тимошенківця” – Юрія Малецького.

 

Штатними співробітниками обласної ради також стали особиста секретарка Деревляного та його водій.

 

І це далеко не повний список вірних соратників Василя Деревляного, які є чи невдовзі будуть прилаштовані політиком-управлінцем у структурах обласної ради.

 

Більше того, у владних коридорах кажуть, що навіть Любомир Крупа – простий заступник голови облради, має більший вплив на керівників та працівників структурних підрозділів, а також призначення “потрібних” людей, аніж його бос.

 

Не випадково у “білому домі” мусоляться чутки, що Віктор Овчарук помалу готує собі “запасний аеродром” у вигляді посади головного лікарня перинатального центру “Мати й дитина”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: