Тернопільському осередку СУМ виповнилося 20 років!

Опубліковано:
12 Квітня, 2015 о 16:01

11 квітня 2015 року Тернопільська міська організація Спілки Української Молоді в Україні відзначила своє 20-ліття в рамках святкування 90-річчя заснування СУМ.




Саме цього дня, 20 років тому, у «файному місті» відбулося зібрання групи молодих людей, які й прийняли рішення про створення СУМ’у в Тернополі.


Назвемо їх поіменно: Сергій Підмогильний, Світлана Підмогильна, Віктор Франків, Олександр Романцов.


Ці люди стали батьками-засновниками організації, якій, переконані, судився довгий і щасливий вік!

З часу свого народження Спілка пережила чимало подій, творцем та учасником яких було її членство.


Організація змінювалася, міцніла, зростала кількісно та якісно, набувала нових, лише їй притаманних рис, завдяки чому  СУМ’івців непомильно вирізняють серед представників інших молодіжних спільнот Тернополя.


І, мабуть, цьому, вочевидь, осередок завдячує імпульсу, який задали йому Засновники. А ще – незаперечному авторитетові друга Провідника – Сергія Підмогильного, який перший узяв на свої плечі тягар головування в Тернопільській організації, і багато років поспіль, з гідністю, сумлінно виконував покладені на нього обов’язки.


Сьогодні тернопільські СУМ’івці щиро дякують усім, хто долучився до творення організації та її розвитку, а особливо тим, хто стояв біля її витоків.


У день осередкового 20-ліття також хочемо згадати тих, хто відійшов на Вічну варту, але за життя був нашим вірним другом та опікуном – світлої пам’яті Ігоря Ґерету та Івана Гавдиду.


Значний внесок у формування характерів юних СУМ’івців зробили також і багатолітній політв’язень пан Ігор Олещук, наш сеньйор, Почесний член СУМ в Україні др.Нестор Зарічний.


Спражній приклад синівського служіння Вітчизні демонструють сьогодні тернопільські СУМівці, які збройно в зоні АТО захищають незалежність та територіальну цілісність України.


Ми пишаємося і радіємо з того, що у молодіжному середовищі Тернополя маємо добрих побратимів та партнерів з числа патріотичних організацій «Пласт», МНК, «Обнова», «Обереги», Молодіжна архієпархіальна комісія УГКЦ, яким також бажаємо розвитку та поступу.


Користуючись нагодою ми згадуємо нині усіх, хто в різні роки розділяв з нами радість СУМ’ування в Тернополі. Незважаючи на житейські та географічні відстані, ви все-одно залишаєтеся тернопільськими СУМ’івцями, яких гостинно чекає рідна Домівка!


Ми щиро дякуємо Богові за те, що ми були, є і будемо разом!


Нехай береже нас Господь і святий Архистратиг Михаїл від усього злого!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #20 років, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #СУМ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: