Тернопільського "есбеушники" взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України

Опубліковано:
26 Серпня, 2015 о 10:29

В Управлінні Служби безпеки України в Тернопільській області відбулись урочистості, приурочені до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора. Із 24-ю річницею Незалежності України співробітників привітав начальник Управління полковник Олексій Ушанов та зачитав вітання Голови Служби безпеки України:

 



– На 24-му  році своєї незалежності Україна опинилася перед серйозними викликами, але, не зважаючи ні на які перешкоди і труднощі, розвивається та зміцнюється, впевнено крокує до великої родини європейських країн. Переконаний, вороги України зазнають поразки. Впевненості у нашій перемозі надає подвиг наших великих пращурів, наша героїчна історія, адже у всі часи українські борці за свободу не скорялися і не припиняли боротьби.

 

Також, з нагоди держаного свята в Управлінні проведено документальну виставку «І слава, і воля…», а також організовано фотоекспозицію «Герої не вмирають!». Правоохоронці ознайомились із копіями документів, які відіграли визначальну роль у становленні незалежної України та переглянули світлини, відзняті учасниками  Революції гідності. 

 

 

                 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: