Тернопільській парочці, що привселюдно займалася сексом, загрожує кримінальна відповідальність

Опубліковано:
29 Серпня, 2016 о 23:51

Парочкою, що привселюдно вступили у статеві стосунки у Тернополі у дворі житлового будинку по Чорновола 8, зацікавилися правоохоронці. Їхні дії, що призвели до порушення громадського порядку, кваліфікували за частиною другою статті 296 ККУ – хуліганство вчинене групою осіб.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Тернополя чоловік та жінка займалися любощами на асфальті (Фото)

 

Правоохоронці промоніторили мережу і детально проаналізували матеріали, розміщені там. Завдяки цьому встановили осіб чоловіка і жінки. Це 29-річний тернополянин, який перебуває на обліку в психіатричному та наркологічному закладах через неадекватну поведінку і зловживання алкоголем. Жінка – 47-річна заміжня тернополянка, яка проблем із Законом ніколи не мала. В той день парочка зустрілася вперше в одному з барів поблизу залізничного вокзалу, хильнули по чарці. Це й призвело до того, що не змогли стримати своїх сильних «почуттів».

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: