Тернопільський депутат і боєць зустрічався з головою Луганської військово-цивільної адміністрації

Опубліковано:
18 Серпня, 2015 о 14:24

Депутат обласної ради, боєць батальйону «Тернопіль» Володимир Болєщук  на прохання голови обласної ради Василя Хомінця  зустрівся із головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою.  Очільник Луганщини  висловив подяку усім мешканцям Тернопілля за активну громадянську позицію та допомогу  і військовослужбовцям, і мирному населенню Донбасу загалом і Луганщини зокрема.

 



Під час зустрічі обговорювалося питання щодо початку нового навчального року і допомоги школам Луганщини. Володимир Болєщук поінформував Георгія Туку про те, що Тернопільська обласна рада ініціювала проведення акції «Українська книгу – Донбасу!», під час якої було зібрано понад 4 тисячі книг для дитячих садочків та шкіл. Усі ці книги будуть доставлені на Луганщину.

 

Георгій Тука звернувся до тернополян ще з одним проханням – до початку нового навчального року на Луганщині потрібно відновити роботу 26 шкіл, яким потрібні, окрім літератури,  ще й  парти, дошки, шкільне приладдя тощо.  Він висловив сподівання, що мешканці області допоможуть  луганським учням розпочати навчальний рік з усім необхідним.

 

oda1

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: