Тернопільський бізнесмен розповів, як ресторан стає способом життя

Опубліковано:
1 Травня, 2015 о 09:27

Співвласник бару “Коза”, Арт-галереї “Бункермуз” Ігор Мамус провів майстер-клас на тему “Ресторан як спосіб життя” в рамках Ярмарки вакансій “Prof Day”. 


Захід організував Молодіжний центр праці з метою популяризації організації та допомоги у пошуках роботи у сферах інформаційних технологій та ресторанного бізнесу. Що говорив Ігор Мамус на майстер-класі – у відеоролику.



Соломія БОЙКО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Анастасія Шмир
17:13, 15 Липня, 2024

“Хочу знайти свого чоловіка”, – дружини зниклого безвісти військового з Тернополя

Блоги

ТОП новини тернопільщини: