Тернопільський автовокзал один з кращих в Україні, в цьому переконанний архітектор-проектант

Опубліковано:
17 Лютого, 2016 о 14:23

У Тернополі відкрили оновлений автовокзал. Проект реконструкції належить тернопільському молодому архітектору Івану Кіпішу. Хлопець переконаний, що тепер вокзал можна вважати одним із найкращих в Україні, повідомляє сайт Доба.

 



За словами архітектора, у розробці проекту були певні обмеження, оскільки будівництво не нове, а це лише реконструкція.  

 

– Це реконструкція, а не нове будівництво, тому були якісь певні обмеження в плані форми і зовнішнього вигляду. Просто намагався максимально витягнути якісь сучасні форми, і щоби поєднати функціональність із зовнішнім виглядом, його доцільністю і можливістю. Фінансування ж не безмежне, але, я вважаю, вокзал вийшов досить достойним і як на мене, це один з найкращих автовокзалів в Україні, – розповів ДОБІ Іван Кіпіш. 

 

Нагадаємо, що реконструкція автостанції тривала більше 2-х років. Тепер будівля виглядає по-сучасному, є енергоекономною та буде комфортною для відвідувачів, каже керівництво “Тернопільавтотрансу”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: