Тернопільські волонтери і військові помінялися місцями

Опубліковано:
10 Липня, 2015 о 07:39

Сьогодні волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО разом із військовослужбовцем 44-ої артилерійської бригади, яка дислокується у Тернополі, розповіли як вони об’єднали сили заради співпраці.

 



Бійці 44-ої бригади таким чином хочуть «відбілити» свою репутацію, яка останнім часом, як вони стверджують, є не надто позитивною. Тому, на фестивалі «Файне місто» вони допомагали готувати солдатські страви, бо кошти, зібрані волонтерами, направлялися їм на допомогу. Також військовослужбовці хочуть віддячити волонтерам за постійну підтримку.

 

–         Ми з превеликою радістю допомагали волонтерам на фестивалі «Файне місто», не зважаючи на те, що було дуже важко. Все було справді «файно». Варили ми військову кашу, борщ, рибну юшку, а також як експеримент вирішили зварити солдатську каву в польових умовах, – розповідає військовослужбовець Олександр Ворщан.

 

Бійці переконують, що припиняти свою співпрацю з волонтерами не збираються. Вважають, що в таких умовах, які зараз склалися, у державі потрібно працювати лише разом.

 

Крім спільної з бійцями роботи волонтери розповіли про налагодження зв’язків з районними та селищними базами збору допомоги бійцям АТО. Попередньо вони між собою співпрацювали, та знайомими не були. Зараз же тернопільський Логістичний центр збору допомоги бійцям АТО злагоджено співпрацює та контролює роботу усіх центрів збору допомоги у області.

 

Оксана Ботюк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: