Тернопільські УКРОПівці не вийшли підтримати Корбана

Опубліковано:
22 Січня, 2016 о 19:13

Сьогодні о 12:00 годині на центральній площі Тернополя мав відбутися флешмоб під гаслом «Свободу Корбану».

 



Натомість ополудні по центральній площі міста спокійно прогулювалися містяни. Варто зауважити, що у місті не так уже й багато депутатів цієї партії, проте і ті не прийшли.

 

Акції на підтримку Корбана проходили у цій порі в усіх великих містах країни. Інше місто на Тернопільщині, де теж планували пітримати “УКРОПівця” – Зборів.

 

 Флешмоб анонсували так:”Завтра, 22.01, о 12.00 на Театральному майдані міста Тернополя і і на центральній площі Зборова міста відбудеться флеш-моб «Свободу Корбану!», організований активістами партії «УКРОП» акція проходитиме одночасно у багатьох населених пунктах України.. Приводом стало слухання справи Генадія Корбана в Апеляційному суді Києва.”

 

Довідково: Геннадій Корбан народився 24 травня 1970 року у Дніпропетровську. Український державний і політичний діяч, бізнесмен, голова партії «Українське об’єднання патріотів — УКРОП». З 16 березня 2014 по 24 березня 2015 — заступник голови — керівник апарату Дніпропетровської обласної державної адміністрації при Ігорю Коломойському. На місцевих виборах 2015 року балотувався у мери Києва від партії «УКРОП».

31 жовтня 2015 року Корбан був затриманий у своїй квартирі в Дніпропетровську під час спецоперації ГПУ і СБУ по боротьбі з ОЗУ. Йому пред’явлені звинувачення за 4 статтями Кримінального кодексу України: 255. (створення організованої злочинної організації),191. (привласнення, розтрата майна: за фактом розкрадання коштів з «Фонду оборони країни»), 349. (затримання представника влади або співробітника правоохоронних органів в якості заручника: по фактом викрадення голови Державного земельного агентства Сергія Рудика та секретаря Дніпропетровської міської ради Олександра Величко), 289. (викрадення автомобільного транспорту).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: