Тернопільські учні запустили повітряні кульки з листами до Героїв Небесної Сотні

Опубліковано:
21 Лютого, 2016 о 09:24

20 лютого на Театральному майдані Тернополя пройшла акція зі вшанування Героїв Небесної Сотні. Учні загальноосвітньої школи № 4 відправили на повітряних кульках листи до Героїв Революції Гідності. 

 



 

«Кожен день має бути сповнений боротьби і твердості проти тоталітаризму, який місцями ще залишається, проти зовнішнього ворога. Я впевнена, що у нас у всіх разом вийде дійти до перемоги. Мені дуже не хочеться, щоб нам довелося прапор боротьби передати нашим дітям. Тому, дорослі, закликаю вас всіх – долучайтеся, допоможіть нам перемогти», – зазначила координатор акції, волонтер Самооборони Майдану Тернопільщини Лілія Мусіхіна.

 

 

«Ми наперед готувалися до першого уроку, присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні. 20 лютого усі уроки були приурочені пам’яті загиблих Героїв. У нашій школі були класні години, реквієми, показ фільмів, також учні читали свої вірші, написані до цієї події. А в рамках акції, яка пройшла на центральній площі, наші діти написали 111 листів. Ми також запалили свічки. Думали, що вийдуть на Театральний Майдан 111 наших учнів, але на акцію вийшли понад 350 дітей з різних класів, тобто долучилася вся школа, – каже директор ТЗОШ № 4 Наталія Левенець і зазначає, що у цьому навчальному закладі на сьогоднішній день вчаться 22 дітей учасників АТО. – «Наша школа є центром волонтерського руху освітян Тернополя. Ми збираємо, комплектуємо, відправляємо допомогу бійцям. Ця діяльність об’єднала усі школи міста Тернополя. Ми усі разом відправили вже десятки тонн допомоги. Особливо допомагаємо батальйону «Збруч». Для воїнів АТО наша школа зробила 13 маскувальних сіток. Ми далі працюємо в цьому напрямку».

 

 

Зазначимо, у загальноосвітній школі № 4 діє експозиція речей, які привезені із зони бойових дій. «У травні ми відкрили сторінки, присвячені Героям з Тернопільщини, які загинули на Майдані і в зоні АТО. Серед інших цінних речей у нас зберігаються 4 прапори, які передали нам воїни України із зони бойових дій», – додає Наталія Левенець.

 

 

Тамта ҐУҐУШВІЛІ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: