Тернопільські депутати взяли участь в урочистостях з нагоди 25-річчя ВО “Свобода” (фото)

Опубліковано:
30 Вересня, 2016 о 21:43

Сьогодні в столичному “Палаці Свободи” відбувся урочистий з’їзд Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, з нагоди 25-річчя з моменту створення. Відомо, що на заході були присутні 2018 делегатів з усіх регіонів України, – повідомляє Файне місто.

 



На початку заходу націоналісти вшанували пам’ять усіх героїв Небесної сотні та російсько-української війни. Лідер “Свободи” Олег Тягнибок поіменно оголосив усіх 19 свободівців – героїв Небесної сотні та 30 свободівців, загиблих у війні за Україну. Зал стоячи вшановував героїв. Окрім цього, учасники націоналістичного з’їзду вшанували пам’ять усіх свободівців, які роками боролися за соціяльну і національну справедливість і відійшли з життя.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На капоті іномарки катався Тернополем зборівський активіст?

 

Привітав “Свободу” від імени Святійшого патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета з 25-річним ювілеєм Керівник справами УПЦ КП Архиєпископ Агапіт.

 

 

На фото у соцмережах уже встигли “засвітитися” колишній губернатор Тернопільщини Олег Сиротюк, депутати міської ради Марія Баб’юк, Ігор турський , Роман Навроцький, Іван Зінь.

 

svoboda1 svoboda2 svoboda3 svoboda4 svoboda5 svoboda6

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: