Тернопільські чиновники розбазарили земель на мільйони гривень

Опубліковано:
5 Березня, 2015 о 20:08

Прокуратурою області повідомлено про підозру керівнику одного з відділів Держземагентства в області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).




Внаслідок протиправних дій посадовця із земель державного лісового фонду вибула земельна ділянка загальною площею 2, 54 га вартістю 8 млн 107 тис грн, чим завдано державі тяжкі наслідки.

 

Про це повідомив прокурор області Юрій Гулкевич.

 

На даний час прокуратурою області скеровано до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

 

Також прокуратурою області повідомлено про підозру колишньому керівнику ще одного з відділів Держземагентства в області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

 

Внаслідок службової недбалості посадовця з власності територіальної громади незаконно відчужено землю площею 2,26 га, вартістю понад 900 тис. грн., чим спричинено тяжкі наслідки охоронюваним законом громадським інтересам.

 

На даний час прокуратурою готується повідомлення про підозру.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чиновники
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: