Тернопільські атошники вимагають в міської ради землю

Опубліковано:
22 Грудня, 2015 о 10:38

Волонтерка Лілія Мусіхіна разом із бійцями АТО прийшли на сесію міськради з проханням виділити землю для АТО-шників у зручних місцях, а не на горбистій Микулинецькій. Просять про 9 га. Після дискусій депутати 38 голосами поставили це питання на порядок денний голосування

– Дуже приємно, що Тернопільсщина займає перші місця по виділенню земельних ділянок для бійців АТО, – сказала Лілія Мусіхіна. – Однак ми всі знаємо, де виділена земля для наших захисників – на горбистій і проблемній Микулинецькій.Навряд це нормально, що земля для наших героїв  – на смітнику за містом.Волонтерка та бійці АТО, які прийшли з нею, просять депутатів міськради виділити 9 гектарів для земельних ділянок для бійців у зручних та нормальних місцях – 6,5 га біля обласної дитячої лікарні і 2,5 га біля Хмельницького шосе.
 
 
Пропозицію бійців активно підтримали деякі депутати.
 
Зрештою депутати проголосували за постановку питання на порядок денний сесії – 38 голосів “за”. Чи приймуть важливе рішення, про яке просять бійці та волонтери – побачимо згодом. 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: