Тернопільські "правосєки" чергують під стінами міліції і на провокації не ведуться

Опубліковано:
12 Липня, 2015 о 01:27

Під обласним УМВС спокійно і тихо. Представники “Правого сектору” несуть цілодобову вахту, поставили намет. Також провели переговори з представниками батальйону “Тернопіль”, які запевнили перших у цілковитій підтримці. У дислокації нацгвардії на Тролейбусній сказали, що взагалі-то підтримують їх, але накази зверху мусять виконувати в разі чого. Колись я вже таке чула. То було під час Майдану.

“ПС” пильнує базу нацгвардії в Тернополі, військову частину і при першому ж поклику готові їхати захищати побратимів. До речі, за словами учасників акції протесту убиті представники “ПС” нещодавно повернулися з фронту. Звязок із осередком у Мукачево поганий, оскільки вони в оточенні. Деталі уточнюють. На жодну провокацію не ведуться, проявляють нордичний характер.



 

І зовсім інша картина біля памятника Тарасу Шевченку: з двадцять пяних молодих людей активно і голосно сперечаються, далі пють і гарлапанять. З парку імені Т.Шевченка лунає гучна весела музика. Ось такі два різні світи…

 

Враження з місця подій Яніни Чайківської

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: