Тернопільське відділення російського банку дасть фірмі Фірташа 30 мільйонів гривень у кредит

Опубліковано:
7 Березня, 2016 о 09:23

Волиньобленерго візьме кредит у російського Сбербанку, – інформує 4 влада. Згідно з інформацією видання Наші гроші 75% акцій «Волиньобленерго» належить ТОВ «Укрістгаз», що зареєстроване на австрійську компанію «Ітонс холдинг гмбх». «Укрістгаз» пов’язували з оточенням Юрія Бойка та Дмитра Фірташа. Ще 21% акцій обленерго має кіпрська «Garensia Enterprises Limited», яку ЗМІ пов’язують із Костянтином Григоришиним.

Російський банк надасть волинським енергетикам кредит на 30 мільйонів гривень. Саме цей банк став переможцем тендеру на надання кредитів банківськими установами, який провело обленерго.



Очікувана вартість закупівлі становила 30 мільйонів гривень.

Номер оголошення 238025, номер бюлетеня 392(03.12.2015) від 03.12.2015 .

Ціною пропозиції стала річна відсоткова ставка кредитування – про це замовник роз’яснює у Документації конкурсних торгів.

У Протоколі розкриття пропозицій зазначено, що на конкурс щодо надання кредиту банківськими установами надійшло три пропозиції. Дві – від луцьких банків, і одна – від тернопільського відділення Сбербанку, які запропонували різні відсоткові ставки кредитування:

ПАТ «Укргазбанк» волинська обласна дирекція – 25,10 %;

Акціонерне товариства «Артем-Банк» Луцьке відділення №217 – 26 %;

ПАТ «Сбербанк» Тернопільське відділення №1 – 24,30 %.

Переможцем конкурсу стало тернопільське відділення російського банку – про це «Волиньобленерго» повідомляє у Звіті про проведення закупівлі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: